Kærestebreve

En kærlighedshistorie af A.R. Gurney.

Vi møder Melissa og Andy, da de er syv år gamle. De skriver breve til hinanden - og det fortsætter de med resten af livet. Gennem deres intime brevveksling får vi uhindret indblik i deres rørende og dramatiske livshistorier og i et kærlighedsforhold, som aldrig blev.

Kærestebreve handler om to mennesker, som fra deres tidlige ungdom forelsker sig dybt i hinanden - men skæbnen vil det anderledes. I deres ungdommelige kejtethed lader de deres følelser udtrykke sig i en brevveksling, som udvikler sig til en livslang, intens korrespondance. Og selv om brevene udgør et stærkt og ubrydeligt bånd imellem dem, er de alligevel med til at forhindre en mere intim kontakt. Deres veje skilles - de gennemlever andre ægteskaber - men fortsætter med at skrive til hinanden - livet igennem. To elskende som aldrig rigtigt fandt melodien sammen - men som alligevel oplevede en kærlighed, der var større og stærkere end mange mennesker får lov til at opleve den i deres liv.

Mange store danske skuespillere har haft kæmpe succes med KÆRESTEBREVE. Bodil Kjer og Ebbe Rode og ikke mindst Odense Teaters Birgitte Federspiel og William Rosenberg. Nu bliver der igen lejlighed til at opleve den underfundige og humoristiske forestilling med Susse Wold og Bent Mejding i rollerne som Melissa og Andy.

Produceret af Det Ny Teater. Fremført af Susse Wold og Bent Mejding. Dramatisering og forfatterskab af A.R. Gurney. Oversat af Bent Mejding. Scenografi af Erik Buch. Kostumer af Birgit Lindblad. Fotografering af Miklos Szabo.

Pressen skrev:

Så bliver det ikke bedre - intens kærlighedshistorie.

Læs mere på www.detnyteater.dk

Information

Forhøjede A- og B-billetter.
Afholdes i Det Musiske Hus.
Max. 349 billetter.

Spilletider

21/04
2017
19:30