Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

Cabaret-forestillingen “Med hovedet i himlen og fødderne på jorden” er en livsbekræftende, hjertevarm og morsom forestilling om livet, efter man er fyldt 50. To veninder mødes til deres månedlige kaffesnak hos den ene af dem i hendes hus på landet.

Snakken begynder - som den altid gør - om ganske almindelige ting, og når sluserne er åbne hos de to voksne kvinder i deres bedste alder, er det ikke småting, der vælter ud.

Oplev hvordan ganske almindelige ting i vores hverdag bliver anskuet med musikalitet, humor og ærlighed. Kvinderne er gode til at vende de vigtigste ting i livet: Dagligdagsting, der rører dem tæt på, som sex, savn, parforhold, børn osv. - men også vigtige dagsaktuelle emner kommer til debat mellem de to. For hvad sker der med verden? Og hvor er vi på vej hen?

Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anna Karin Broberg om HVERDAGEN. En nutids-cabaret om livet lige nu hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar for lykken.

Vi skal leve fra hjertet og give alle omkring os kærlighed - for det er dét, verden behøver lige nu: LOVE!

Produceret af Louise Schouw Teater. Fremført af Anna Karin Broberg og Susanne Breuning. Klaverspil af Thomas Pakula.

Pressen skrev:

"Forestillingen er både meget rørende og meget, meget morsom. En stor kvalitet. ★★★★★"

- Morten Buckhøj

Læs mere på www.louiseschouw.dk

Information

B-billetter.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider

14/01
2018
15:00