Jacob Risgaard

Debatskabende foredrag om vejen og viljen mod succes!

Jacob Risgaard er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan nå langt, selvom årene i folkeskolen måske ikke tydede på den store succes. For i skolen gik det ikke så godt, men som iværksætter gik det fantastisk.

Han har siden 1996 beskæftiget sig med e-handel. Han er medejer af Coolshop.com, som er nordens førende underholdningsbutik på nettet, Streetman.dk samt bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy.

Jacob holder ofte foredrag om det at skabe succes ved at tænke ud af boksen og om at skabe et internationalt brand for få midler. Jacob har den vildeste energi og charme, og publikum elsker ham.

Hør hvordan han tjente sin første million, og hvorfor han i dag gør en kæmpe indsats for at rejse penge til velgørenhed.

Ikke nok med at Jacob har en vild iværksætterhistorie bag sig, men han har også den skønneste energi, som smitter. Jacob elsker at motivere og inspirere sit publikum, og det er noget af en vitaminindsprøjtning der sker, når Jacob går på scenen. Så der er noget for alle og vi håber I samen med os vil møde talstærkt op og nyde denne aften på Frederikshavn Handelsskole i selskab med en mand der kan noget helt specielt slutter Lilly Pedersen og Lars Halvorsen.

Information

Enhedspris 140,-
Afholdes på Frederikshavn Handelsskole.

Spilletider

17/01
2018
18:30