Bridge over Troubled Water

Musikken og ordene hylder de to store kunstnere. Teaterkoncert om Simon og Garfunkel.

Teaterkoncerten ”Bridge Over Troubled Water” er historien om 2 unge drenge fra Queens, New York, der gik hen og blev verdens mest succesrige duo nogensinde.

At verdens mest elskede duo blev ædt op af jalousi og fjendskab, ville have været en fascinerende historie om et venskab, som blev ofret på kunstens og berømmelsens alter. Men som Peter Aude siger: ”I researchen på Simon & Garfunkel finder man to mennesker, som har været, og er venner hele livet, men kunstnerisk stoppede deres samarbejde efter ”Bridge over Troubled Water”. Det var ikke, fordi der ikke var masser af uenigheder mellem dem, men noget stort drama var der ikke. Der var et musikalsk geni og en gudsbenådet sanger, som hver især var stærke individer, der bidrog til uenighederne.”

Deres 5. album “Bridge Over Troubled Water” fra 1970 blev markeret med adskillige forsinkelser grundet deres kunstneriske uenigheder. De brød samarbejdet som uvenner i 1970, inden albummet var udkommet.

Instrueret af Peter Aude. Scenografi af Maja Boberg.

Pressen skrev:

”At genopdage Simon og Garfunkels musik i dag, at lære om deres liv og karrierer er en øjenåbner, der ikke alene afslører, hvilken stor sangskriver Poul Simon var og er, men også i hvor høj grad mange af deres sange var politiske og deres budskaber eviggyldige.”

Læs mere på www.landsteatret.dk

Information

Ordinære A- og B-billetter.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider

30/09
2018
15:00