Fuld fart på Villads fra Valby

Familieforesstilling af Anne Sofie Hammer.

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, sin storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, og selv om han sommetider får skældud, laver han aldrig ballade med vilje.

En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

I samarbejde med GF Forsikring.

Produceret af Louise Schouw Teater. Iscenesat af Louise Schouw. Dramatiseret af Gunvor Reynberg. Komponeret af Lars Fjeldmose. Fremført af Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg og Allan Helge Jensen.

Pressen skrev:

"Samme kreative gruppe, som står bag de andre Villads opsætninger, har igen vist, at med musik og sang kan en Villads sætte fokus på det, vi alle skal huske på, denne gang at passe på i trafikken. Han er en lille ”bandit” men en charmerende en af slagsen."

Læs mere på www.louiseschouw.dk/fuld-fart

Information

Enhedspris 100,-
Max. 300 deltagere.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider

02/11
2018
16:00