Musical Highlights

Musical Highlights og Evergreens. Teaterkoncert med Jesper Lundgaard.

Intet klæder en stor stemme så godt som et smukt kirkerum med fantastisk akustik. Jesper har stemmen og repertoiret til at fylde rummet med vellyd. Formen er nærværende og uhøjtidelig og publikum bliver revet med på en musikalsk rejse, perfekt tilpasset til kirkerummet.

Koncerten bliver formet omkring de største musical hits og ørehængere vi alle kender. Jesper krydrer koncerten med sit sprudlende humør og sjove små anekdoter.

Fladstrand Koret varmer op forud for Jesper Lundgaard, så de 2 første numre bliver med lokalt islæt. Præsenteres i samarbejde med Uggerhøj Biler

Om Jesper Lundgard:

Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere som Jesper Lundgaard. Fra storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene eller i kirkerne - Jesper formår altid at skabe en ægthed og et nærvær i de kunstneriske sammenhænge han indgår i. Sidst men ikke mindst har vi i Frederikshavn Teaterforening nu 2 gange oplevet fulde huse ved opsætnig af Elvis i Det Musiske hus.

Om Frederikshavn Kirke:

Indtil september 1818 hed den lille by ved Kattegat Fladstrand og byen borgere benyttede Fladstrand kirke. Fladstrand blev til Frederikshavn og fik købstads privileger og væksten i byen tog til, de mange nye muligheder for beskæftigelse trak nye indbyggere til byen. Med den store tilflytning blev Fladstrand kirke en lille kirke ca. 280 personer og i 1870 begyndte initiativrige mennesker at arbejde for en ny Frederikshavn kirke.

Frederikshavn kirke blev indviet i 1892 og havde fra starten plads til 1.200 personer. Kirken er 126 år gammel og således underlagt historisk værdi. Kirken er bygget som en korskirke og adskiller sig derved fra den traditionelle processionskirke. Den har naturligvis ikke stået uden vedligehold og ændringer i alle disse år. Kirken har fået kobbertag på spir og pinakler i 1956 og på kirkeskibene i 1979.

Der blev opsat klokkespil i 1958, som blev udskiftet i 1984 og udvidet i 1985. I 1967 blev alterbillede udtaget af kalkstensramme og opsat i sin nuværende position længere tilbage i koret.

Kirken fik nyt orgel i 1920 og igen i 1974, som er det orgel der er her i dag. Dette nye orgel fyldte lidt mere og sammen med et ændret arrangement ved døbefonten, blev siddepladserne reduceret med 40 stk. I 1979 blev der indrettet toiletter under våbenhuset.

I 2017 startede den nuværende renovering og den vil være afsluttet i 2018. Her sker der en ændring af stueplan i kirkerummet og de tekniske installationer bliver fornyet, men resultatet det syntes vi I selv skal komme og se og mødet mellem kirken, Jesper Lundgaard og alle jer søndag den 11/11-2018, kl. 16,00, kan kun blive godt.

Læs mere på www.jesperlundgaard.dk/index.php/shows/musical-highlights

Information

Enhedspris 150,-.
Afholdes i Frederikshavn Kirke.
Max. 500 deltagere.

Spilletider

10/11
2018
16:00