Svend, Knud og Valdemar

FIGAROS opfører: Peter Fristrups teaterstykke!

"Svend, Knud og Valdemar" eller "Kongemordet i Roskilde" eller "Slaget på Grathe Hede”, et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet. Især DR-udgaven fra Riddersalen i 1970 bliver sendt igen og igen og huskes og elskes af mange.

Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

Produceret af Figaros og Ny Opera. Musik af Figaros' faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra, med Allan Dahl Hansen på piano. Fremført af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm Allan Dahl Hansen og Rasmus Krogsgaard.

Pressen skrev:

”En herlig aften med en latter, så tårerne trillede ned ad kinderne."

"Fra få minutter inde i 1. akt rullede latteren, og det blev den ved med.”

”Det er intelligent og morsom underholdning for alle aldre."

Læs mere på www.figaros.eu

Ordinære B-billetter.
Max. 200 deltagere.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider