Fucking Åmål

Af den svenske filminstruktør Lukas Moodysson, der bragede ind på verdensscenen ved premieren i 1998.

Frederikshavn Teaterforening præsenterer i samarbejde med Frederikshavn Gymnasium:

Der sker intet i Åmål – de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Det er fordommenes holdeplads, og hvis du falder uden for normen, kan byen være et helvede at bo i.

Selvom Agnes har boet i Åmål i to år, har hun stadig ingen venner. Hun er håbløst forelsket i Elin, der er skolens mest eftertragtede pige, men hun tør ikke sige det til nogen, fordi hun er bange for at blive mobbet. Da deres veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles, og en uventet rejse begynder.

Filmen står i dag som en af de vigtigste nordiske ungdomsfilm nogensinde og har givet inspiration til flere hverdagsdramaer om unge som den populære tv-serie Skam.

Nu bliver Fucking Åmål for første gang sat på scenen i Danmark med en forestilling om den første kærlighed, om at finde sig selv og turde stå ved, hvem man er.

Produceret af Hils din mor og Teater Vestvolden med hjælp fra Katrine Gjerding, Mia Lipsehitz, Jes Theede og Julie Marie Jakobsen. Fremført af Mia Lerdam, Rikke Westi og Rene Benjamin Hansen.

Pressen skrev:

"Det er en smuk og rørende – og desværre alt for aktuel - historie, og kunne ikke lade være med at knibe en tåre til sidst." - Kulturkongen

Information

Enhedspris 50,-
Max. 120 deltagere.
Afholdes på Frederikshavn Gymnasium.

Spilletider

10/09
2019
10:00
10/09
2019
13:45