Susse Wold

En aften med Susse Wold – helt tæt på og i bevægelse.

Frederikshavn Teaterforening præsenterer i samarbejde med AOF Nord og Frederikshavn Bibliotek: Susse Wold.

Den nye bog kalder hun for Bevægelse. Susse Wold vil fortælle om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser. Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark. Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker.

Vi får fortalt om hendes arbejde med filmen Jagten, som ender med en bizar oplevelse i Cannes, da filmen næsten bliver væk i en regn storm. Hun fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido. Vi hører om hendes tur til Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom.

Bevægelse handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Den er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til.

Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål.

Information

Enhedspris 150,-.
Max. 250 deltagere.
Afholdes på Frederikshavn Bibliotek.

Spilletider

02/10
2019
19:00