Kurt Ravn

Kirkekoncert i Frederikhavn Kirke. Intro med Fladstrandkoret.

Kurt Ravn sender smukke toner gennem kirkerummet og får os alle i en stemning hvor vi kan nyde tonerne til sange vi alle kender. Carl Ulrik Munk-Andersen akkompagnerer, og der vil i første del være smuk ledsagelse af vores lokale Fladstrandkoret. Der vil være 2 sange sammen med Fladstrandkoret.

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har bragt ham stor succes i musical-roller som bl.a. Jean Valjean i Les Miserables. Anatoly, i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarade. CD-indspilningen af Maskarade udløste senere en Grammy.

I sommeren 1998 var han sammen med Etta Cameron solist ved koncerter på St. Croix, St. Thomas og St. Jan i anledning af 150 året for slaveriets ophør på de tidligere danske besiddelser. Da Bo Holtens opera Maria Paradis havde urpremiere på Den Fynske Opera i 1999, sang Kurt Ravn rollen som Dr. Mesmer.

I 2000 repræsenterede han Danmark i den specielle Les Miserables 10-års Jubilæums-koncert i Royal Albert Hall i London og kunne om sommeren opleves i Tivoli Showet med Sanne Salomonsen, Preben Kristensen og Per Pallesen. I 2001 var han atter på Den Fynske Opera som MasHeath i John Gay´s Tiggeroperaen.

Kurt Ravn er jævnligt solist hos landets symfoniorkestre og har et tæt samarbejde med denne eftermiddags pianist Carl Ulrik Munk-Andersen.

Information

Enhedspris 175,-.
Max. 350 deltagere.
Afholdes i Frederikshavn Kirke.

Spilletider

26/10
2019
16:00