Det' lunt i nat

Danske operettetoner fra OperetteKompagniet - kærlighedens fortryllende og smukke toner.

Det' lunt i Nat er en forestilling, der, som det hedder i en anden berømt sang: "husk nu de glæder, som vi sammen fandt – husk nu de tanker, som os sammen bandt", skal minde os om, hvor vi kommer fra, og hvad historien gav os! Denne nostalgiske rejse op gennem, hvad anses for at være den gyldne epoke indenfor underholdningsmusikken og operette på det store lærred, har aldrig været iscenesat så romantisk som her - og af de bedste sangere og musikere herhjemme. Alle disse skønne, genkendelige melodier og tekster samlet - lige til at nynne med på nede fra salen og hele vejen hjem. Kostumerne, koreografien og spillelysten komplimenterer konferencierens ligeså ivrige fortællerglæde. Glemmer du... ja, man kan blive ved!

Smukke kostumer og rappe dansetrin omkranses af et indtagende scenisk rum, hvor du ikke kun får serveret national-operetten Farinelli fra Reesens hånd, men også hans Gadeprinsessen. Du får de bedste blandt Normann Andersens i alt 900 evergreens og Lumbyes Champagnegalop, som du aldrig har hørt den før. Vi skal selvfølgelig også besøge det store lærred og genopleve nogle af de skønne takter, det år efter år henrykkede os med, afløst af en afdeling med numre, vi troede var dansk...

Showet genskaber historiens vingesus og vil atter få Danmark til at nynne med ude fra rækkerne, hele vejen hjem - og ind i fremtiden! For som det hedder i én af de berømte sange: "Husk nu de glæder, som vi sammen fandt; husk nu de tanker, som os sammen bandt!"

Fremført af Thomas Peter Koppel, Bo Kristian Jensen, Jens Søndergaard, Signe Asmussen, Elsebeth Dreisig, Vibeke Kristensen, Denise Wencke Gjernøe, Anton Lasine, Johannes Søe Hansen, Kim Bak Dinitzen, Ingemar Brantelid og Jakob Weber. Produceret af OperetteKompagniet. Originalmusik arrangeret af OperetteKompagniet. Tekstbearbejdelse af OperetteKompagniet. Instrueret af Thomas Peter Koppel. Musikalsk arrangement af Carol Conrad.

Læs mere på www.operettekompagniet.dk

Information

Forhøjede A- og B-billetter.
Max. 350 deltagere.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider

10/11
2019
16:00