Tilløkke Otto

En hyldest til en baggårdspuma, Otto Brandenburg.

Frederikshavn Teaterforening, Arbejdernes Landsbank og AOF Nord præsenterer:

"Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!" Det garanterer vi, det kommer det til, når vi nu hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig maskinarbejderen fra Stenbroen, Københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock´n´roll- og popidol – Otto Herman Max Brandenburg.

I en lang karriere, der bød på op- og nedture, mestrede han alle genrer. Musikalsk spændte han vidt; fra pop og rock til jazz og visesang. Som skuespiller, i alle de roller han gav liv på film, tv, teater og i revy, efterlod han hver gang en autenticitet og et umiskendeligt præg af "Otto."

Men hvem var han egentlig, ham baggårdspumaen? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdskat til engleblid storcharmør på ingen tid? Vi dykker ned i musikken, sangene, går på jagt i rollerne han gav liv, og tegner et portræt af en af Danmarks største entertainere.

I forestillingen "TILLØKKE OTTO" er vi til koncert med Otto, og her kan alt ske! Scenen er sat, og hans hårdtprøvede lille orkester står klar på scenen – publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkesteret går tøvende i gang… Og så… der står han pludselig med sit drengede smil. Repræsenteret af Jangmark Agentur. Produceret af Jesper Lohmann i samarbejde med Nygade teatret. Fremført af Jesper Lohmann med orkester.

Bemærk: Knivholts Venner står for at der kan købes øl/vand til meget rimelige priser.

Information

Enhedspris 190,-.
Max. 350 deltagere.
Afholdes på Knivholt Hovedgård.

Spilletider

06/03
2020
19:00