A Space in the Dark

Danseteater. En hyldest til livet, inspireret af og skabt med musik, tekst og sang af den legendariske David Bowie.

Syv dansere mødes til gravøl. Festen er slut. Her vil de tage publikum med på en poetisk rejse fra fuldkommenhed til muld. I symbiosen af musik og dans vil skønhed og absurditet opstå ud af velkendte følelser melankoli, sorg, glæde og humor.

"A Space in the Dark" udfolder sig til både velkendte og mindre kendte sange af David Bowie samt musik af Henrik Munch kendt fra det danske band Sorten Muld.

David Bowie efterlod en legendarisk rigdom af musik, der favner både menneskets og livets mange facetter og har den helt særlig evne at ramme et publikum på tværs af generationer uden social kontekst. Black Box Dance Company har fået en enestående mulighed for at arbejde med 6 udvalgte sange fra hans store musikskat. De 6 numre repræsenterer både ældre og nye værker såvel som ukendte numre. Numrene har Black Box Dance Company ønsket, idet de alle dækker over et fælles tema om menneskets skrøbelighed, magt og afmagt og livets øjeblikkelighed. Et tema der fortsat er være relevant for alle.

Produceret af Black Box Company og Musikteatret i Holstebro. Fremført af syv dansere. Scenografi af Will Holt. Kostumer af Åsa Gjerstad. Lysdesign af Lucy Hansom. Musik af David Bowie.

Information

B-billetter.
Max. 350 deltagere.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider

07/03
2020
19:30