Hvor taler du flot dansk!

Når integration lykkes!

I dette indlevende foredrag om de personlige fortællinger fra den helt nye bog "Hvor taler du flot dansk!", som omhandler familiens kamp for at lykkes i Danmark. Foredraget kan drejes og ændres til at have forskellige fokuspunkter, alt efter målgruppen. Uanset om du er den familie, der prøver at finde vej i et nyt land, eller den nabo eller kollega, der gerne vil hjælpe, men er i tvivl eller bange – så vil dette være et foredrag for dig.

Desuden vil du høre historien om en arabisk families rejse fra Libanon til asylcenteret i Holte over Merianvej i Middelfart og til Lærkevej i Ølstykke. Om opvæksten som førstegenerationsflygtninge i et Danmark, der forandrede sig undervejs. Om den førstefødte søn, der blev sine forældres prøvekanin i det nye samfund. Ønsket om at blive dansk på den rigtige måde. Grundtvivlen om, hvornår man har gjort nok. Om man nogensinde kan?

Integrationsrådet i Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Teaterforening glæder sig til at byde velkommen til en aften med fokus på det at byde hinanden velkommen, uanset hvor man kommer fra og hvilke forudsætninger man har.

Information

Enhedspris 90,-
Max. 210 deltagere.
Afholdes i Spar Nord Lounge
Harald Nielsens Plads 9, 9900

Spilletider

25/03
2020
19:00